Димитър Петров 
Димитър Петров 
Димитър Петров е български живописец, роден в Кюстендил. През 1966г. завършва Националната художествена галерия. През 2000г. се посвещава едногодишен творчески престой в Индия. През 2010г. специализира в "Сите Ентернасионал Дез'ар" в Париж. Носител на множество престижни награди.
Виктория Петрова 
Виктория Петрова 
В платната й, индустриалната тематика е поднесена по неочаквано прецизен и естетически начин.  
<p>Product&nbsp;</p>
Toбегот 
Мари Кристин Кутюр е художник и илюстратор от Квебек, Канада. Понастоящем живее и твори във Франция. Завършила е визуални изкуства и маркетинг комуникации в UQAM, Монреал.Ради Левчев&nbsp;
Ради Левчев 
Ради Левчев работи в естетиката на абстрактния експресионизъм, отричаща всички претенции за имитиране и отразяване на материалния свят. Подходът му е интуитивен и емоционален, формата органична. Изгражда композицията в процеса на работа, спонтанно, чрез редица живописни жестове. 
Ася Колева&nbsp;
Ася Колева 
Не е изненада, че авторката на любимия български бранд "Бяла лодка" създава магия и върху платно. За себе си тя казва: "На живопис съм се учила основно сама. Картините ми са от последната година - те са нещо като изследване на енергията - какво я задвижва, къде изтича, как ни трансформира..."